Susanne Kaufmann

Kirkesanger Susanne Kaufmann træffes på tlf. 42 36 06 76 eller på nectarina@live.dk

Susanne Kaufmann er kirkesanger og kirketjener i Hospitalskirken, og medvirker ved de fleste højmesser, øvrige gudstjenester og koncerter i Hospitalskirken. Hun er ansat i Horsens Klostersogn siden 2003, først som sanger i søndagskoret og siden 2011 i Hospitalskirken.

Susanne Kaufmann er desuden siden august 2013 hverdagssanger ved Klosterkirken, og synger ved bisættelser, begravelser, bryllupper, Gud & Pasta, plejehjemsgudstjenester og sangeftermiddage.

Susanne Kaufmann er uddannet socialrådgiver, coach og mindfulnessinstruktør og har desuden læst filosofi og invandrerstudier på deltidsbasis. Hun har endvidere en karriere som freelance coach- og underviser, og synger i Klosterkirkens vokaloktet og juleoktetten ved Hospitalskirken.

Klosterkirken