Du er her: 
mandag14sep2020

Læseselskabet i Klostergården

mandag14sep2020 kl. 19:00 - 21:00

Læseselskabet 2020/2021

Vi gentager sidste års succes og tilbyder at mødes om en god bog i Klostergården. Fire aftener i godt og inspirerende ”læseselskab”.

Aftenerne indledes med et oplæg om bogen, derefter vil der være samtale om bogen i mindre grupper, og til sidst vil vi samle op i fællesskab over ost og rødvin/vand.

Vi håber, at vi kan samle en gruppe læseglade, som har lyst til at dele egen læseoplevelse med andre og blive beriget af andres indtryk.

Har du lyst til at være med, så tilmeld dig hos Ilse Kyndesgaard, ilse@kyndesgaard.dk eller på tlf. 40621669 eller 75655979.

Bøgerne, vi skal læse, udlånes af Horsens Bibliotek og kan afhentes i Klostergården. Der kommer nærmere orientering senere. 

Med venlig hilsen fra
"Læseselskabet”

Hanne Henriksen, Jan Bräuner og Ilse Kyndesgaard

 

"Guds bedste børn" af Morten Pape

Simon er netop blevet løsladt fra spjældet og er flyttet til Sydsjælland for at skabe en ny og sikker tilværelse for sin lille familie, selvom fortidens dæmoner og det hårdkogte bagland konstant spøger i baggrunden.

Mickey pønser på at flygte fra det sikrede ungdomsfængsel, hvor han driver personalet og de andre indsatte til vanvid.

Og i Holmbladsgadekvartet på Amager forsøger Jamil efter en psykiatrisk indlæggelse at få sit liv på sporet igen, men kan ikke slippe tanken om at hævne sig på Mickey og Simon, som for nogle år siden slog hans bedste ven Zeki ihjel i en rus af afstumpet had.

Guds bedste børn er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverdenen, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede. En fortælling om venskab, skyld, skam og forsoning.